Alle berichten

Live! Even voorstellen…


De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan deze nieuwe website om mijn liefde voor (restorative) yoga met nog meer mensen te delen.

Waarom restorative yoga?

In onze drukke maatschappij hebben veel mensen last van stress, vermoeidheid, een burn-out of andere lichamelijke klachten. We ‘moeten’ veel van onszelf of anderen en nemen geen tijd voor rust. Even gas terug nemen is juist zo belangrijk voor je gezondheid. Restorative yoga geeft je een rustmomentje in je drukke leven.

Ontspanning en beter slapen

Ik voel zelf dat restorative yoga mijn lichaam echt tot rust brengt. Ik slaap dieper na een yogasessie en voel me overdag minder moe. Tijdens privélessen zie ik van dichtbij wat restorative yoga met anderen doet. De reacties zijn zó mooi: steunend, lichtpuntjes in een moeilijke tijd, verlichting van pijnklachten, echt ontspannend, betere nachten. Reden genoeg voor mij om op deze weg verder te gaan om nog meer mensen restorative yoga te laten ervaren.

Meer over mij

Ik doe al meer dan 10 jaar, met tussenpozen, aan yoga. Sinds 2015 ben ik helemaal hooked. Ik voelde hoe goed het mij deed na de stress van een huis kopen, verhuizen en een baan waar ik niet op mijn plek zat. Door rust en stilte op te zoeken, voelde ik me niet alleen beter, maar kwamen er ook nieuwe ideeën en inspiratie over de kant die ik op wilde gaan. Dat gevoel leidde uiteindelijk naar een yin yoga opleiding, later gevolgd door een restorative yoga opleiding. Lees verder over mij.

Restorative yoga ook ervaren?

Je bent van harte welkom. Lees alles over mijn aanbod en neem gerust contact op voor meer info. Ik ontmoet je graag!