Ervaringen

Lisette – Amersfoort

“In een periode waarin ik overspannen ben geraakt, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn hoofd en lijf tot rust te brengen. In de lessen lukt het me om volledig te ontspannen. Daarmee bedoel ik niet dat ik me ‘gewoon‘ ontspannen kan voelen, maar heb ik een diep ontspannen gevoel waarvan ik niet (meer) wist dat het bestond. Het helpt erg mee dat Franka veel rust uitstraalt en haar prettige stem doet ook wonderen. Een echte aanrader voor iedereen die, om wat voor een reden dan ook, écht tot rust wil komen.”

Lisette – Amersfoort
Anoniem

“Ik heb de privé yoga nidra les als heel fijn en bijzonder ervaren. Ik kon me goed ontspannen en overgeven aan de tekst en aan jouw rustige, kalmerende, fijne stem. Soms was ik verder weg, soms weer dichterbij bewustzijn. Vannacht heb ik bijzonder diep geslapen en ik werd heel verkwikt wakker – echt fijn!”

Anoniem
Daniëla – Leusden

“De avonden die je speciaal voor mij hebt samengesteld, waren voor mij perfect. Ik vond het heerlijk. De oefeningen & gedichtjes heb ik als zeer steunend ervaren in deze zware periode. Het waren lichtpuntjes!”

Daniëla – Leusden
Catherine – Hilversum

“Het was minder moeilijk dan ik vooraf dacht om echt te ontspannen. Ik heb minder last van mijn nek en schouders en ik heb na de les heerlijk geslapen”

Catherine – Hilversum