SpecialsXL Les yoga & ayurveda: ontdek je dosha 8 OKTOBER 2023

Ayurveda combineert de 5 elementen in drie dosha’s: vata, pitta en kapha. Tijdens deze special onderzoek je bij jezelf hoe de elementen bij jou terugkomen. Wie ben je als je helemaal in balans bent? Ook kijken we naar de eventuele onbalans en hoe je deze kunt herstellen. Daarna doen we een zachte yin yang yogales. De special vindt plaats op zondag 8 oktober om 14:00 bij yogastudio De Aandachtsmederij in Amersfoort.


One-day-retreat yoga, reiki & ayurveda JANUARI 2024

Wat zijn jouw verlangens, dromen en intenties voor het nieuwe jaar? Zijn er stappen die je in het nieuwe jaar wil zetten, kleine of grote dingen die je anders wilt doen? De winter is het moment om naar binnen te keren en bij deze vragen stil te staan. Het wordt een mooie dag vol yoga, reiki, Ayurveda, meditatie, nidra en moodboards. Meer info volgt

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe specials? Stuur even een berichtje.

Eerdere specials


XL Les: yoga, ayurveda & reiki (vol) HERFSTEDITIE

Op zondagmiddag 17 september nemen reiki practitioner Mardou Meijer en yogadocent Franka Meijer je in zo’n 2,5 – 3 uur uur mee op een reis naar binnen. We bundelen de krachten van yoga en ayurveda met reiki zodat je diep kunt ontspannen. Deze special heeft al plaatsgevonden.


XL Les: yoga, ayurveda & reiki (vol) – ZOMEREDITIE

Op zaterdagmiddag 24 juni 2023 bundelen reiki practitioner Mardou Meijer en yogadocent Franka Meijer de krachten van yoga en ayurveda met reiki zodat je diep kunt ontspannen. We staan stil met Ayurveda adviezen voor de zomer en doen een rustgevende yogasessie. Deze special heeft al plaatsgevonden.


Weekendretreat yoga & ayurveda (vol) 20-22 oktober 2021

In het uiterste noorden van Friesland waan je je een beetje aan het einde van de wereld. De ideale omgeving om je op te laden en te ontspannen. Hier organiseren wij een yoga & ayurveda retreat met ontspannende hatha en restorative yogalessen, vegetarisch eten volgens Ayurveda en verblijf in fijne appartementen met goede bedden. Deze special heeft al plaatsgevonden.